ILIJA DEVIĆ PETI DANA ŠTRAJKUJE GLAĐU!

Juče sam posetila oca u pritvoru,koji već peti dan štrajkuje gladju nakon raspisane poternice i odredjivanja pritvora ,jer se nije pojavio na ročištu a svoj izostanak opravdao zdravstvenim nalazom.

Iz uprave za izvršenje krivičnih sankcija iznose neistine,te kažu da Ilija Dević štrajkuje gladju od nedelje u podne.Oni računaju trenutak kada je isteklo 48 sati zadržavanja MUP-a, pa je prešao u evidenciju Ministarstva pravde,te na takav način obmanjuju javnost.

Ilija Dević je priveden 08.Juna u 10h i od tog trenutka štrajkuje gladju!

Mnogi političari,privrednici sa podrškom politike i razni privilrgovani,kao i Predsednik Vučić nisu dostupni ni za uručenje poziva,pa se za njih ne primenjuju takve rigorozne mere.

Sudija Nikolić Slavica nije poslala veštačenje medecinske struke Iliji Deviću,a ni advokatu kako bi izneli primedbe,već se to sklonilo kako bi se tek sada upotrebilo.

Veštak Branimir Aleksandrić je služio vlasti kao podoban za proizvodnju afera kao što su: Dada Vujasinović,Topčider i dr.

Veoma je čudno da je to uradio sud!

I pored toga da je sud imao sumnju u njegovo zdravstveno stanje mogao ga je opomenuti ili izreći kaznu na osnovu lepeze ponudjenih mera,a ne da primenjuje najdrastičnije mere za čoveka od 67 godina kome je tokom progona ATP“Vojvodina“ ozbiljno narušeno zdravstveno stanje po više osnova.

Ponudjeno je i jemstvo,ali sudija Slavica Nikolić isto nije ni razmatrala,već je dozvolila da se primeni najdrastičnija mera koja nema primenu u praksi.

U subotu 08.06.2019. Iliju Devića je saslušalo KV veće nakon 48 sati zadržavanja,veoma čudno da su dva člana veća u subotu,a kao dežurna bila ista kao i KV veće koje je 04.Juna raspisalo poternicu i donelo rešenje.To veće je potrvrdilo rešenje.

KV veće sastavljeno od „brzonapredujućih“ sudija,rasipnički „PRIMENILI SU ATOMSKU BOMBU DA BI UBILI KOMARCA“ .

Ilija Dević neće dozvoliti da ga pregledaju zatvorski lekari ,nema poverenje ni u kog osim u formiran konzilijum lekara koji zahteva njegova porodica.

Taj krivični postupak je politički montiran koji je zasnovan na veštačenju veštaka sa sumnjivom fakultetskom diplomom sa Kosova Mirjane Labović,protiv koje je Agencija za borbu protiv korupcije podnela krivičnu prijavu i u više navrata slala urgencije tužilaštvu sa pitanjima šta su preduzeli prilikom ispitivanja lažne diplome,odgovora Prvog osnovnog tužilaštva nema.

Iz dana u dan izveštavaćemo o njegovom zdravstvenom stanju,obzirom da mu se na ovakav način povredjuju osnovna ljudska prava!

Ko zna kakav je cilj ovakvog progona,Iliju sklanjaju od javnosti!!!!!!!!!!

18.06.2019.godine je ročište o stečaju ATP“Vojvodina“!

U prilogu Vam šaljem link konferencije za medije koja je održana 05.06.2019.godine
http://www.ilijadevic.com/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=220&lang=sr-YU

O svemu ovome smo obavestili Evropsku komisiju,Evropski parlament,Odeljenje za ljudska prava Evropske komisije,strane Ambasade,Aenciju za borbu protiv korupcije i druge.


S poštovanjem,

Andjelka Dević,kćerka Ilije Devića i član menadžmenta ATP“Vojvodina“ pre stečaja

Izgled preduzeća ATP "Vojvodina" 

pre privatizacije

  

Izgled preduzeća ATP "Vojvodina" 

posle privatizacije





 



Joomla templates by Joomlashine